O nama

O nama

SION GARD d.o.o. je privredno društvo sa sedištem u Beogradu, osnovano 2007. godine. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata. Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i drugim srodnim oblastima.

Politika kvaliteta
Politika bezbednosti informacija

Sion licence

Takođe, među prvima u svojoj delatnosti ispunili smo sve uslove za dobijanje neophodnih licenci za obavljanje usluge privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

* Licenca za vršenje poslova fizičko – tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana; Licenca broj:217
* Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki; Licenca broj: 249
* Licenca za vršenje poslova planiranja Sistema tehničke zaštite; Licenca br 28445
* Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika; Licenca br 28446

Naši ciljevi

Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Želimo da Vam pružimo paket usluga koji će Vam olakšati svakodnevnicu, mi ćemo uštedeti Vaš trud i novac, obzebedićemo Vas i Vašu imovinu, urediti Vaš prostor, izvršiti skladištenje Vaše robe.

Najveća potvrda da je usluga kvalitetno izvršena su naravno naši zadovoljni klijenti, ali i to da smo među prvima u Srbiji koji su ovakvu potvrdu dobili i od strane Međunarodne zajednice i to kroz dobijanje sertifikata ISO 9001:2015. Činjenica da smo prvo preduzeće na teritoriji Srbije koje je uspostavilo integrisan sistem menadžmenta bezbednosti informacija ISO/IEC 27001:2013 i sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 dokazuje da ozbiljno pristupamo svom poslu i da je kvalitet zaista naša najveća snaga.

DOPIS - OPŠTINSKA ORGANIZACIJA SAVEZA SLEPIH SRBIJE

Kvalitet

Kvalitet pruženih usluga i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svesni da su ljudski resursi ono što je najbitnije za dobro izvršenu uslugu, najviše pažnje posvećujemo odabiru kadrova. Da bi u tome uspeli imamo profesionalnu HR službu sačinjenu od diplomiranog andragoga, psihologa i trećeg člana komisije koji je zadužen za vođenje sektora one oblasti za koju se kadar bira (sektora fizičko-tehničkog obezbeđenja, zaštite od požara ili sektora čišćenja i održavanja).

Stručnost

Menadžment preduzeća SION GARD čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima koje čine jednu celinu i koje preduzeće SION GARD čine jednim modernim preduzećem. Privredno društvo SION GARD podeljeno je u više sektora. Svaki sektor čini direktor tog sektora, koordinatori ili kontrolori i radnici koji su direktni izvršioci tražene usluge. Sektori su podeljeni prema delatnostima koje obavljamo i prateće sektore koji su neophodni za efikasno poslovanje.

Poslovanje

Ponosni smo na saradnju sa ustanovama i institucijama od velikog značaja i visoke osetljivosti, kao što su organi državne uprave, škole, poslovni centri... Imamo i bogato iskustvo u realizaciji obezbeđivanja lica i dragocenosti.
Često smo bili nosioci posla za najznačajnije javne skupove i manifestacije, sa ponosom ističemo koncerte grupa "Roling Stones", "Duran Duran", "AC/DC", "Cool and the Gang".

Usluge

Negovanjem koncepta Just-in-time kontinuirano proizvodimo uslugu ugovorenog kvaliteta, u ugovoreno vreme i na ugovorenom mestu, što nas na tržištu rada prema ovom kriterijumu izdvaja od velikog broja naših konkurenata.

Cene

Naše pozicioniranje u odnosu na ovaj kriterijum je usklađeno sa trenutnom finansijskom situacijom u zemlji i regionu. Na nas mogu računati i mala i srednja preduzeće kao i veliki i svetski giganti.

Kvalitet

Nivo pozicioniranja SION GARD–a u odnosu na konkurenciju prema ovom kriterijumu je veoma visok. Možemo slobodno reći i da smo u Srbiji vodeći prema ovom kriterijumu, jer znamo da je kvalitetna usluga ono što nas održava na tržištu.

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa Politikom privatnosti.